ROOM SCHEDULE

September 2017

S M T W T F S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7

October 2017

S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11

November 2017

S M T W T F S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9

October 29, 2017

ROOM LOCATION 1PM 2PM 3PM 4PM 5PM 6PM

Meeting Room 1

Concert: Mostly Motown
1:00 - 4:00
                       

Meeting Room 2

Concert: Mostly Motown
1:00 - 4:00
                       

Meeting Room 3

Concert: Mostly Motown
1:00 - 4:00
                       

YS Programming Room

          Sunday Stories
2:15 - 3:15
                             
                    Chess Club
3:20 - 4:40
L
                   

October 29, 2017


Detail Program List

Meeting Room 1

Concert: Mostly Motown

10/29/2017 01:00PM - 04:00PM
Setup is 60 minutes. The event starts at 02:00PM
Breakdown is 60 minutes. The event ends at 03:00PM
All chairs. 1 surge protector and 1 extension cord for musicians to plug in. 1 table by meeting room 2 doors.
Equipment: Setup #1 , Stage
Tables Required: 1

YS Programming Room

Stories and songs.
Ages 2 and up.

10/29/2017 02:15PM - 03:15PM
Setup is 15 minutes. The event starts at 02:30PM
Breakdown is 15 minutes. The event ends at 03:00PM

YS Programming Room

Chess Club

10/29/2017 03:20PM - 04:40PM
Setup is 10 minutes. The event starts at 03:30PM
Breakdown is 10 minutes. The event ends at 04:30PM
4 chairs per table, facing each other
Equipment: Setup #4
Tables Required: 6

Meeting Room 2

Concert: Mostly Motown

10/29/2017 01:00PM - 04:00PM
Setup is 60 minutes. The event starts at 02:00PM
Breakdown is 60 minutes. The event ends at 03:00PM
All chairs. 1 surge protector and 1 extension cord for musicians to plug in. 1 table by meeting room 2 doors.
Equipment: Setup #1 , Stage
Tables Required: 1

Meeting Room 3

Concert: Mostly Motown

10/29/2017 01:00PM - 04:00PM
Setup is 60 minutes. The event starts at 02:00PM
Breakdown is 60 minutes. The event ends at 03:00PM
All chairs. 1 surge protector and 1 extension cord for musicians to plug in. 1 table by meeting room 2 doors.
Equipment: Setup #1 , Stage
Tables Required: 1